Smart och enkel nivåmätning med nya SiteEasy

september 30, 2019

SiteEasy, är som namnet avslöjar, skapad för att göra det enklare för dig som kund. SiteEasy är en batteridriven allt-i-ett-lösning som gör det enkelt att ha koll på nivåerna även i tankar som står avlägset och utan tillgång till el. Modemet kopplas enkelt upp mot SiteInfo där du kan följa nivån i din tank, timme för timme, var du än är.

SiteEasy är ett batteridrivet och robust modem, med SIM-kort och integrerad antenn, som är mycket enkel att installera. Montera tryckgivaren, slå på strömmen och logga in på www.siteinfo.se där kan du se nivån i din tank när som helst och var som helst. Med SiteInfoApp kan du även läsa av nivåerna i din smartphone eller läsplatta. SiteEasy levereras med kabel och tryckgivare för enkelt och snabbt montage, men finns även för montage med Rochester-givare.
Läs mer om SiteEasy här.

Effektivisera med smart nivåövervakning
Med smart nivåövervakning får du bättre kontroll och kan spara både tid och pengar. Genom att på avstånd mäta och läsa av nivåerna i dina tankar kan du ligga steget före i din planering. Du har full kontroll över nivåerna i dina tankar och du kommer aldrig mer att gå tom. Dessutom kan du förbättra transportplaneringen samt minimera hälso- och skaderisken för din personal. Sist men inte minst, bidrar du till en bättre miljö och en hållbar framtid.
Läs mer om Smart nivåövervakning här.