Hur vi höjer nivån

Bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och ett välmående företag. Men vi nöjer oss inte med det…

Att möta framtidens krav

MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.

Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo ska kontinuerligt utvecklas med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering samt bättre kontroll på lagernivåer i tankar och cisterner. SiteInfo ska göra vardagen enklare för kunden.

MCD är tveklöst Skandinaviens ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Vi har nått detta resultat genom att lyssna på våra kunder, satsa på innovation och utveckling och genom att konstant utmana befintliga synsätt. Med en föränderlig omvärld ställs nya krav på miljö, effektivitet och utveckling. Vi drivs av att möta dessa krav och leverera en enklare och mer effektiv vardag till våra kunder.

Jag hoppas ha väckt ditt intresse för möjligheterna vid nivåövervakning och välkomnar dig som gammal eller ny kund till MCD. Hör gärna av dig för ett möte.

Sture Berg / Försäljningschef

Visionen

”Våra kunder ska ha den enklaste vardagen på marknaden”

SiteInfo i framtiden

Jag heter Dag och arbetar med produktutveckling på MCD. Det är mitt jobb att se till att vår tjänst, SiteInfo, alltid håller sig i framkant. Det är också min uppgift, och min drivkraft, att utmana befintliga synsätt och driva utvecklingen framåt.

Min vision är att SiteInfo ska vara ett automatiserat nivåövervaknings- och logistiksystem, ett händelsestyrt system som endast kräver åtgärd vid avvikelser eller larm. Min vision är också att vi ska kapa transportvägar och spara miljön genom leveransförslag som automatgenereras enligt förinställda parametrar. Varningar och larm aviseras så fort något avviker mot plan.

SiteInfo ska vara det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåmätningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Vi som jobbar på MCD

Sture Berg

Försäljningschef
0155 - 20 96 22
sture.berg@mcd.se

Henrik Ankarhake

Affärsutveckling
0155 - 22 27 99
henrik.ankarhake@mcd.se

Maria Aminoff Kristoffersson

Projektledning

0155 - 22 27 95

maria.aminoff@mcd.se

Jonathan Kjerrman

Projektassistent

0155 - 40 10 84

jonathan.kjerrman@mcd.se

Lars Weinered

Installations och servicetekniker/
Teknisk support

0155 - 20 96 23

lars.weinered@mcd.se

Khalil Mohamad 

Installations och servicetekniker/
Teknisk support

0155 - 40 10 83

khalil.mohamad@mcd.se

Marie Nylander

Ekonomi
0155 - 20 96 28
marie.nylander@mcd.se

Johanna Ludvigsson

Föräldraledig

Dag Hultgren

Systemarkitektur
0155 - 20 96 24
dag.hultgren@mcd.se

Hillevi Annfält

Systemutveckling

0155 - 40 10 82

hillevi.annfalt@mcd.se

Tom Stålebrant

Systemutveckling
0155 - 40 96 30
tom.stalebrant@mcd.se

Alexander Toresson

Systemutveckling
0155 - 22 27 90
alexander.toresson@mcd.se

Nyheter/press

God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

Tack för 2021 - Nu ser vi framåt mot 2022! Tack till alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett fint 2021. Inför 2022 ser fram emot ett spännande år och att få fortsätta stötta er som partner för att effektivisera och vidareutveckla...

läs mer
Clariant new customer in SiteInfo!

Clariant new customer in SiteInfo!

Clariant is a focused and innovative specialty chemical company based in Switzerland. Its growth is all about customers and their success. Investment in innovation capabilities and developing inspiring environments for courageous and determined...

läs mer
MCD flyttar till nya lokaler!

MCD flyttar till nya lokaler!

Under våra fantastiska sex år i Nyköpings hamn har personalstyrkan ökat från 6 till 12 anställda. Detta har lett till att vår lokal blivit för liten och en nyrenoverad lokal i Sunlight området väntar på oss. Alla på MCD ser verkligen fram mot denna...

läs mer