Hur vi höjer nivån

Bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och ett välmående företag. Men vi nöjer oss inte med det…

Att möta framtidens krav

MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.

Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo ska kontinuerligt utvecklas med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering samt bättre kontroll på lagernivåer i tankar och cisterner. SiteInfo ska göra vardagen enklare för kunden.

MCD är tveklöst Skandinaviens ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Vi har nått detta resultat genom att lyssna på våra kunder, satsa på innovation och utveckling och genom att konstant utmana befintliga synsätt. Med en föränderlig omvärld ställs nya krav på miljö, effektivitet och utveckling. Vi drivs av att möta dessa krav och leverera en enklare och mer effektiv vardag till våra kunder.

Jag hoppas ha väckt ditt intresse för möjligheterna vid nivåövervakning och välkomnar dig som gammal eller ny kund till MCD. Hör gärna av dig för ett möte.

Sture Berg / Försäljningschef

Visionen

“Våra kunder ska ha den enklaste vardagen på marknaden”

SiteInfo i framtiden

Jag heter Dag och arbetar med produktutveckling på MCD. Det är mitt jobb att se till att vår tjänst, SiteInfo, alltid håller sig i framkant. Det är också min uppgift, och min drivkraft, att utmana befintliga synsätt och driva utvecklingen framåt.

Min vision är att SiteInfo ska vara ett automatiserat nivåövervaknings- och logistiksystem, ett händelsestyrt system som endast kräver åtgärd vid avvikelser eller larm. Min vision är också att vi ska kapa transportvägar och spara miljön genom leveransförslag som automatgenereras enligt förinställda parametrar. Varningar och larm aviseras så fort något avviker mot plan.

SiteInfo ska vara det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåmätningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Team MCD

Sture

Sture Berg

Försäljningschef
0155 - 20 96 22
sture.berg@mcd.se

Dennis
Jens

Jens Johansson

Säljare 
08 502 795 57
jens.johansson@mcd.se

Johanna

Johanna Ludvigsson

Order/Inköp/Administration
0155-20 96 29
johanna.ludvigsson@mcd.se

Lars

Lars Weinered

Installation/Service
0155 - 20 96 23
lars.weinered@mcd.se

Maria

Maria Aminoff Kristoffersson

Projektchef
0155 - 22 27 95
maria.aminoff@mcd.se

Jonny

Jonny Ågren

Teknisk support
0155 - 40 10 80
jonny.agren@mcd.se

Dag

Dag Hultgren

Senior Technology Advisor
0155 - 20 96 24
dag.hultgren@mcd.se

Joel

Joel Falk

Tech Lead/Systemutvecklare
010 344 72 99
joel.falk@mcd.se

Tom

Tom Stålebrant

Systemutvecklare
0155 - 40 96 30
tom.stalebrant@mcd.se

Hillevi

Hillevi Annfält

Systemutvecklare
0155 - 40 10 82
hillevi.annfalt@mcd.se

Alexander

Alexander Toresson

Systemutvecklare
0155 - 22 27 90
alexander.toresson@mcd.se

Nyheter/press

SiteEasy Optical Kampanj

SiteEasy Optical Kampanj

SiteEasy Optical är skapad för att göra det enklare för dig som kund – den enkla lösningen för fjärrövervakning av produktnivåer i fat. Sensorn passar för övervakning av alla vätskeformiga produkter i icke-ATEXmiljö. SiteEasy Optical är utformad...

läs mer
MCD går samman med Top Fuel

MCD går samman med Top Fuel

Nordtechbolaget MCD förvärvar Saas-bolaget Top Fuel. Tillsammans bildas en grupp med inriktning på mjukvara för övervakning av kemikalier, bränsle och biomassa. Bolagen har verkat på samma marknad i över 30 år och de kompletterar varandra väl....

läs mer