Hur vi höjer nivån

Bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och ett välmående företag. Men vi nöjer oss inte med det…

Att möta framtidens krav

MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.

Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo ska kontinuerligt utvecklas med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering samt bättre kontroll på lagernivåer i tankar och cisterner. SiteInfo ska göra vardagen enklare för kunden.

MCD är tveklöst Skandinaviens ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Vi har nått detta resultat genom att lyssna på våra kunder, satsa på innovation och utveckling och genom att konstant utmana befintliga synsätt. Med en föränderlig omvärld ställs nya krav på miljö, effektivitet och utveckling. Vi drivs av att möta dessa krav och leverera en enklare och mer effektiv vardag till våra kunder.

Jag hoppas ha väckt ditt intresse för möjligheterna vid nivåövervakning och välkomnar dig som gammal eller ny kund till MCD. Hör gärna av dig för ett möte.

Sture Berg / Försäljningschef

Visionen

”Våra kunder ska ha den enklaste vardagen på marknaden”

SiteInfo i framtiden

Jag heter Dag och arbetar med produktutveckling på MCD. Det är mitt jobb att se till att vår tjänst, SiteInfo, alltid håller sig i framkant. Det är också min uppgift, och min drivkraft, att utmana befintliga synsätt och driva utvecklingen framåt.

Min vision är att SiteInfo ska vara ett automatiserat nivåövervaknings- och logistiksystem, ett händelsestyrt system som endast kräver åtgärd vid avvikelser eller larm. Min vision är också att vi ska kapa transportvägar och spara miljön genom leveransförslag som automatgenereras enligt förinställda parametrar. Varningar och larm aviseras så fort något avviker mot plan.

SiteInfo ska vara det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåmätningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Team MCD

Porträtt av Marie Nylander
Porträtt av Sture Berg

Sture Berg

Försäljningschef
0155 - 20 96 22
sture.berg@mcd.se

Porträtt av Maria Aminoff Kristoffersson

Maria Aminoff Kristoffersson

Projektledare
0155 - 22 27 95
maria.aminoff@mcd.se

Porträtt av Lars Weinered

Lars Weinered

Installation/Service
0155 - 20 96 23
lars.weinered@mcd.se

Porträtt av Dennis Helander
Porträtt av Johanna Ludvigsson

Johanna Ludvigsson

Order/Inköp/Administration
0155 - 22 27 90
order@mcd.se

Porträtt av Tom Stålebrant

Tom Stålebrant

Systemutvecklare
0155 - 40 96 30
tom.stalebrant@mcd.se

Porträtt av Alexander Toresson

Alexander Toresson

Systemutvecklare
0155 - 22 27 90
alexander.toresson@mcd.se

Porträtt av Hillevi Annfält

Hillevi Annfält

Systemutvecklare
0155 - 40 10 82
hillevi.annfalt@mcd.se

Nyheter/press

MCD AB presenterar stolt sin nya kund Miljövision AB

MCD AB presenterar stolt sin nya kund Miljövision AB

Miljövision är ett svenskt ledande företag med specialisering inom slamsugning och högtrycksspolning. Med hjälp av vår fullt integrerade nivåövervakning med SiteInfo kan de optimera effektiviteten och minimera riskerna från sin telefon eller dator....

läs mer
Canoil – ny kund i Siteinfo

Canoil – ny kund i Siteinfo

Det är med stor glädje vi välkomnar företaget Canoil som ny kund till vår molnbaserade tjänst Siteinfo. Canoil är ett familjeföretag som arbetat med förnyelsebara energiprodukter sedan 2009. De tillhandahåller förnyelsebara energiprodukter &...

läs mer