Hur vi höjer nivån

Bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och ett välmående företag. Men vi nöjer oss inte med det…

Att möta framtidens krav

MCD är ett tjänste- och försäljningsföretag som med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder nivåövervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.

Vår nivåövervakningstjänst SiteInfo ska kontinuerligt utvecklas med målsättning att vara ett användarvänligt verktyg för effektivare logistik och orderhantering samt bättre kontroll på lagernivåer i tankar och cisterner. SiteInfo ska göra vardagen enklare för kunden.

MCD är tveklöst Skandinaviens ledande företag inom tank- och cisternövervakning. Vi har nått detta resultat genom att lyssna på våra kunder, satsa på innovation och utveckling och genom att konstant utmana befintliga synsätt. Med en föränderlig omvärld ställs nya krav på miljö, effektivitet och utveckling. Vi drivs av att möta dessa krav och leverera en enklare och mer effektiv vardag till våra kunder.

Jag hoppas ha väckt ditt intresse för möjligheterna vid nivåövervakning och välkomnar dig som gammal eller ny kund till MCD. Hör gärna av dig för ett möte.

Sture Berg / Försäljningschef

Visionen

”Våra kunder ska ha den enklaste vardagen på marknaden”

SiteInfo i framtiden

Jag heter Dag och arbetar med produktutveckling på MCD. Det är mitt jobb att se till att vår tjänst, SiteInfo, alltid håller sig i framkant. Det är också min uppgift, och min drivkraft, att utmana befintliga synsätt och driva utvecklingen framåt.

Min vision är att SiteInfo ska vara ett automatiserat nivåövervaknings- och logistiksystem, ett händelsestyrt system som endast kräver åtgärd vid avvikelser eller larm. Min vision är också att vi ska kapa transportvägar och spara miljön genom leveransförslag som automatgenereras enligt förinställda parametrar. Varningar och larm aviseras så fort något avviker mot plan.

SiteInfo ska vara det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåmätningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Team MCD

Porträtt av Sture Berg

Sture Berg

Försäljningschef
0155 - 20 96 22
sture.berg@mcd.se

Porträtt av Maria Aminoff Kristoffersson

Maria Aminoff Kristoffersson

Projektledare
0155 - 22 27 95
maria.aminoff@mcd.se

Porträtt av Lars Weinered

Lars Weinered

Installation/Service
0155 - 20 96 23
lars.weinered@mcd.se

Porträtt av Dennis Helander
Porträtt av Johanna Ludvigsson

Johanna Ludvigsson

Order/Inköp/Administration
0155-20 96 29
johanna.ludvigsson@mcd.se

Porträtt av Tom Stålebrant

Tom Stålebrant

Systemutvecklare
0155 - 40 96 30
tom.stalebrant@mcd.se

Porträtt av Alexander Toresson

Alexander Toresson

Systemutvecklare
0155 - 22 27 90
alexander.toresson@mcd.se

Porträtt av Hillevi Annfält

Hillevi Annfält

Systemutvecklare
0155 - 40 10 82
hillevi.annfalt@mcd.se

Porträtt av Johnny Ågren

Jonny Ågren

Teknisk support
0155 - 40 10 80
jonny.agren@mcd.se

Nyheter/press

Measure Connect Display blir en del av Nordtech Group

Den svenska mjukvarugruppen Nordtech Group förvärvar Measure Connect Display, som det elfte företaget till gruppen. Nordtech jobbar med att hjälpa nordiska mjukvaruföretag växa, samt bli en del av ett större team och därmed nå sin fulla kapacitet...

läs mer
God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Året börjar lida mot sitt slut och därmed vill vi passa på att tacka alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ett fantastiskt 2022. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år. Nu blickar vi framåt mot 2023 och ser så...

läs mer