Measure Connect Display blir en del av Nordtech Group

april 25, 2023

Den svenska mjukvarugruppen Nordtech Group förvärvar Measure Connect Display, som det elfte företaget till gruppen. Nordtech jobbar med att hjälpa nordiska mjukvaruföretag växa, samt bli en del av ett större team och därmed nå sin fulla kapacitet och potential. Measure Connects Display med sitt molnbaserade nivåövervakningssystem SiteInfo är en nytänkande tillgång som går hand i hand med Nordtechs värderingar.

Measure Connects Display blir därmed det elfte företaget som välkomnas hos Nordtech, en glad nyhet som skapar flerfaldiga möjligheter. Det blir en spännande utveckling för MCD, menar Marie Nylander, VD.

“Med Nordtech i ryggen skapas större möjligheter för oss att driva vår utveckling vidare, inte minst internationellt, där vi ser spännande kundförfrågningar. MCD som litet företag får nu möjlighet att tillgå fler resurser och möjlighet att utväxla erfarenhet med andra mjukvaruföretag”

Marie Nylander uttrycker företagets potential för vidareutveckling av både SiteInfo och tillhörande teknisk hårdvara, och menar att det är ett steg i rätt riktning.

“Vår plattform hjälper våra kunder att effektivisera och arbeta mer miljövänligt. Genom att jobba nära Nordtech kommer vi att kunna vidareutveckla fler och bättre lösningar till våra kunder”, säger Marie Nylander.

Med bland annat fokus på ökad hållbarhet och färre transporter hjälper MCD sina kunder att bli mer effektiva och samtidigt minska sitt CO2-avtryck. Det framåttänkande företaget har därför inlett en välkomnad ny relation och är glada inför framtiden med Nordtech.