MCD AB presenterar stolt sin nya kund Miljövision AB

september 27, 2022

Miljövision är ett svenskt ledande företag med specialisering inom slamsugning och högtrycksspolning. Med hjälp av vår fullt integrerade nivåövervakning med SiteInfo kan de optimera effektiviteten och minimera riskerna från sin telefon eller dator.

Sedan företaget grundades 1996 har det vuxit till ett meriterat renhållningsföretag med flertal betydande och prestigefyllda certifikationer, bland annat är de AAA-ratade. Sedan 2020 är Miljövision även godkända av Fair Transport, vilket säkerställer företagets ansvar för att leva upp till legitima krav inom trafiksäkerhet, utsläpp och arbetsmiljö.

”Redan från första kontakten med Martin förstod jag att Miljövision var ett teknikintresserat bolag. Extra kul var det att koppla upp transporttankar för färskvatten något som vi tidigare inte gjort. Miljövision valde vår batteridrivna lösning med inbyggd GPS, så nu har de full kontroll både på volymerna och vart tankarna står placerade.” – Sture Berg, Försäljningschef, MCD AB.

“Vi är mycket nöjda med Measure Connect Displays produkter, det har fungerat felfritt sedan vi började använda dem i våras” – Martin Blomberg, Produktionsledare / Fordonsansvarig, Miljövision AB.

 

Julia Nylander

Kommunikation / Marknadsföring

Measure Connect Display AB

 

Vid ev. frågor, kontakta:

Measure Connect Display AB

Sture Berg, Sales Director

+46 (0)155 20 96 22

sture.berg@mcd.se

www.mcd.se