Marie Nylander ny VD på MCD

oktober 25, 2022

Efter nio månader som tillförordnad VD tar Marie Nylander nu över som ordinarie VD på Measure Connect Display AB (MCD).

MCD har på senare tid arbetat med både nya och befintliga kundrelationer, samt utvecklat möjligheterna på den europeiska marknaden. Under årets gång har Marie Nylander agerat som tillförordnad VD, men övergår nu till ordinarie VD för MCD.

– Det känns otroligt givande och intressant att få utvecklas inom företaget, jag är väldigt glad över det förtroende och stöd jag har fått från både styrelsen och mina kollegor, säger Marie.

Som tidigare ekonomichef men även med arbetserfarenhet inom lager, order och inköp är Marie väl införstådd i MCD:s strukturer. Marie har sedan 20 år tillbaka arbetat med ekonomi, varav tre av de åren på MCD. Under årets gång har Marie jobbat med digitalisering, automatisering och att utöka vårt erbjudande till nya områden tex. IBC- och Fatmätning. MCD fortsätter att hjälpa våra kunder att bli mer effektiva och samtidigt minska sitt CO2 avtryck.

-Jag ser fram emot att följa MCD’s positiva vidareutveckling och är väldigt glad över att kunna presentera en klok och kompetent ledare som Marie, säger ordförande Pål Hodann.

 

Vid ev. frågor, kontakta:

Measure Connect Display AB

Marie Nylander, VD

+46 (0) 155 20 96 28

marie.nylander@mcd.se

www.mcd.se