Karriär

Tillsammans skapar vi planen framåt

Arbeta hos oss

Vi letar alltid efter nya talanger, erfarna och motiverade människor med alla färdigheter som krävs för att hjälpa oss att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vi försöker skapa en arbetsmiljö som stimulerar och ger alla individer utrymme för kreativitet och tillväxt. Vi försöker involvera alla anställda i utvecklingen av företaget och skapar färdplanen tillsammans som ett team.

Just nu förstärker vi vårat team i Nyköping! 

Engagerad Supporttekniker

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande, fast och gasform. Vi behöver förstärka vårt team i Nyköping med en tekniskt kunnig person.

Om rollen

Som support och servicetekniker ingår du i ett team av tre medarbetare. Du hjälper och stöttar våra kunder i problem med hård- och mjukvarufrågor gällande vår molntjänst SiteInfo. I tjänsten ingår även ordermottagning, lagerhantering och innesälj. Arbetet sker via telefon, e-post och företagets ärendehanteringssystem.

 

Kvalifikationer

 • Mycket goda tekniska kunskaper
 • God kunskap inom data/IT
 • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Erfarenhet av IT-support/Helpdesk
 • Erfarenhet av mätutrustning och kommunikationsenheter är meriterande
 • Kunnig i mjukvaruanvändning och felsökning
 • Vana av lagerhantering, produktmontage och testning är ett plus
 • B-körkort är ett krav

 

Personliga egenskaper

 • Driftig och självgående
 • Ansvarstagande
 • Noggrann
 • Kvalitetsmedveten
 • Lösningsorienterad och en duktig problemlösare
 • Hög kommunikativ förmåga, kan med lätthet kommunicera via telefon och e-post
 • Mycket hög servicekänsla

Vi erbjuder en stor roll i ett litet företag, med stora möjligheter att själv påverka din arbetssituation.

 

 Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@mcd.se och märk din ansökan med ”Ansökan supporttekniker”.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Measure Connect Display AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

 

Driven Säljare

Measure Connect Display AB (MCD) är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar eller levererar olika typer av bulkprodukter i flytande, fast eller gasform. 

Vi stärker nu vår försäljningssäljorganisation för att fortsätta vår tillväxt i Europa och med nya säljsatsningar och letar efter dig som är sugen på att utvecklas och växa med oss. 

Kvalifikationer 

Vi söker en driven och engagerad säljare med tekniskt intresse som har några års framgångsrikt säljarbete bakom sig. Vi ser att du har erfarenheter av kundinteraktioner och hantering av kundärenden. Du har ett positivt förhållningssätt och är mycket proaktiv där du kontinuerligt aktivt letar nya möjligheter och öppnar dörrar, både hos nya och befintliga kunder.  

Du brinner för relationer och är lyhörd för kundens behov och problem och förstår var kunden befinner sig i köpprocessen.  

B-körkort krävs. Anställningen är tillsvidare. Provanställning på sex månader tillämpas. 

Personliga egenskaper 

Du är kreativ, lösningsfokuserad och förtroendeingivande. Med energi och engagemang driver du affärerna framåt med en positiv attityd och idérikedom för att effektivt lösa kundernas problem. Du är lyhörd och kommunikativ och har en god förmåga att skapa och vårda goda, långsiktiga relationer.  

Vi ser gärna sökande som är i början av sin säljkarriär och som är hungriga på att utvecklas och växa som säljare hos oss. Du får möjlighet att under stor frihet utveckla försäljningen och rollen tillsammans med teamet. Vi erbjuder dig ett jobb i ett framgångsrikt och expanderande företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. 

Ansökan 

Skicka din ansökan till rekrytering@mcd.se 

Urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Measure Connect Display AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

 

Gör ditt examensarbete hos MCD

Vi samarbetar med flera oika högskolor och universitet

Examensarbete

MCD erbjuder studenter från Högskolor och universitet i närområdet en möjlighet att utföra sina examensarbeten på företaget. Det finns många anställda på MCD som har börjat sin karriär med ett examensarbete inom företaget.

Använd formuläret bredvid/nedan eller maila direkt till info@mcd.se och ange examensarbete i ämnesraden.