Karriär

Tillsammans skapar vi planen framåt

Arbeta hos oss

Vi letar alltid efter nya talanger, erfarna och motiverade människor med alla färdigheter som krävs för att hjälpa oss att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vi försöker skapa en arbetsmiljö som stimulerar och ger alla individer utrymme för kreativitet och tillväxt. Vi försöker involvera alla anställda i utvecklingen av företaget och skapar färdplanen tillsammans som ett team.

Fullstack-utvecklare/CTO

 

Brinner du för systemutveckling, ledarskap och att utveckla branschledande plattformar? Har du ambitioner att bli CTO och få chansen att växa in i rollen?Vill du arbeta i ett företag med tydlig kundnytta där det är högt i tak och där du får en central roll i att driva bolagets plattform framåt för att fortsätta vara marknadens bästa lösning? Då är det här tjänsten för dig!

Din vardag hos oss

Du kommer att vara den som har det övergripande tekniska ansvaret för vår plattform SiteInfo och tillsammans med vårt utvecklingsteam är du med och tar produkten framåt. Det innebär att leda vårt utvecklingsteam, stötta och utmana och se till att vi kommer framåt i olika projekt och fortsätter utveckla en produkt i världsklass.

Idag består teamet av vår nuvarande CTO som kommer att gå över i en Senior Advisor-roll och primärt ansvara för vår hårdvaruutveckling, en senior systemutvecklare med fokus på backend och databas, en junior systemutvecklare med fokus på front-end samt en fullstack-konsult (20%) specialiserad på integrationer. Då vi tidigare gjort ett förvärv av en annan teknisk plattform kommer även fler konsulter att ansluta till teamet. Det betyder att du har ett fantastiskt team att arbeta med men arbetet kräver också att du själv arbetar praktiskt med utveckling, både nyutveckling och förvaltning.

En viktig del av ditt arbete är också att arbeta med strategiska frågor, både kring produktutveckling och kring tekniska val. Vi är en organisation där det finns plats för idéer och tankar och där vi lyssnar på såväl varandra som våra kunder – allt för att kunna leverera marknadens bästa lösning.

SiteInfo är utvecklad i C# på .Net och vi arbetar med Jira och Bitbucket som administrativa verktyg.

Vem söker vi

Vi söker antingen dig som arbetar som fullstack-utvecklare idag och som har någon form av ledarerfarenhet till exempel som teamledare eller projektledare, eller dig som redan är CTO men som fortfarande aktivt arbetar med programmering och vill fortsätta med det.

Din tekniska kompetens omfattar goda kunskaper i Microsoft backend ramverk och utveckling (C# på .NET), ASP.NET MVC, Microsoft SQL och CSS/HTML/Jquery.

Du har arbetat med de senaste versionerna av .Net Core och du har erfarenhet av att arbeta med frontendutveckling och databaser. Eftersom våra lösningar består av såväl mjukvara som hårdvara vill vi att du har en övergripande förståelse för, och intresse av teknik. Har du arbetat med IoT-lösningar tidigare är det meriterande men inte ett krav. Vår produkt integreras också med kundens olika system och du bör därför ha erfarenhet av integrationer.

I ditt ledarskap har du förmåga att se, och utmana dina teammedlemmar. Du är lyhörd inför idéer och förslag och kan omsätta dessa till tydliga projekt och mål, samt leda teamet mot dessa.

Du har en förmåga att både se detaljer såväl som övergripande arkitektur och du trivs med att ha en varierande vardag. Vi som arbetar på MCD är glada, öppna och lättsamma personer som bjuder på oss själva och därför ser vi gärna att du är detsamma.

Om MCD och vår kultur

Vår vision är att ge våra kunder det mest intuitiva och samtidigt det mest avancerade nivåövervakningsverktyget i världen. Allt för att effektivisera och göra varje kunds vardag enkel.

Vi har funnits i mer än 30 år och är bäst i Skandinavien när det gäller nivåövervakning. Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter, både i flytande och fast form.

Vi tillhandahåller fullt integrerat övervakningssystem från nivåmätningssystem installerat i tank eller cistern, en kommunikationslösning för att skicka data och vår övervakningstjänst SiteInfo. Genom SiteInfo, har våra kunder full kontroll på sina nivåer, leveranser, frekvenser och kan enkelt ta fram historik och statistik.

Vi hjälper våra kunder att koppla upp sitt nuvarande nivåmätningssystem eller så byter vi ut allt och leverera en komplett, fullt integrerad lösning.

Vår kultur präglas av att kreativitet och tillväxt. Hos oss är alla delaktiga i att utveckla såväl våra lösningar som vår verksamhet, det innebär att alla tar ett stort personligt ansvar samtidigt som vi stöttar och hjälper varandra.

Hos oss råder en positiv anda, där vi fokuserar på att hitta lösningar, där vi är lyhörda inför våra kunder, marknaden och våra kollegor och där ingen idé är för dum eller okonventionell för att få lyftas.

Vi kan erbjuda dig en nyckelroll i vårt bolag, fantastiska kollegor, snabba beslutsvägar, förtroendetid och hög flexibilitet, goda förmåner och pensionsförsäkringar. Dessutom sitter vi nybyggda, fina lokaler några minuter från tågstationen. Vi är en hybrid arbetsplats där hem-arbete och kontorsarbete varvas.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar MCD med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa AnnaCarolina Eriksson på 0735-155680. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Gör ditt examensarbete hos MCD

Vi samarbetar med flera oika högskolor och universitet

Examensarbete

MCD erbjuder studenter från Högskolor och universitet i närområdet en möjlighet att utföra sina examensarbeten på företaget. Det finns många anställda på MCD som har börjat sin karriär med ett examensarbete inom företaget.

Använd formuläret bredvid/nedan eller maila direkt till info@mcd.se och ange examensarbete i ämnesraden.