Tecalemit OY är en av Measure Connect Display AB:s nya återförsäljare / servicepartner i Finland

oktober 4, 2022
Tecalemit OY är ett välkänt finskt företag med nationell täckning. Med tjänster som projektplanering, högkvalitativ utrustning, och supporttjänst har de nu breddat sitt företag och blivit en av våra samarbetspartner.

– MCD har länge sökt efter pålitliga och proffsiga företag som skulle kunna hjälpa oss i Finland, säger Sture Berg, Försäljningschef på MCD.

Det var genom en av våra större kunder som rekommenderade just Tecalemit, som vi tidigare anlitat för nyinstallationer och service av våra mätsystem i Finland, därför önskade vi fördjupa samarbetet. Genom att bli en del av Measure Connect Displays partner kan Tecalemit OY nu sälja vidare vår tjänst Siteinfo i Finland. En av de platser som nu använder sig av Measure Connect Displays molnbaserade nivåövervakningstjänst är det finska Fordonstekniska Gymnasiet.

“Anledningen till att vi valde MCD AB är för att vi letade efter ett välkänt företag [i Finland] som har bra och pålitliga produkter. Det hjälper att MCD ligger så nära, så samarbetet flyter på och kunnandet är lätt att nå (övers. eng.)” – Horacio Martinez, Produktchef Tecalemit OY.

– Redan efter inledande dialoger hade de inte bara presenterat våra lösningar för potentiella kunder, utan även redan vunnit affärer och börjat koppla upp dem i Siteinfo. Så det är med både glädje och stolthet vi nu kan presentera dem som vår återförsäljare & servicepartner för den finska marknaden, förklarar Sture Berg.

Measure Connect Display är glada att bredda samarbetet med Tecalemit som återförsäljare, och ser fram emot fortsatt partnerskap.

 

Julia Nylander

Kommunikation / Marknadsföring

Measure Connect Display AB

 

Vid ev. frågor, kontakta:

Measure Connect Display AB

Sture Berg, Sales Director

+46 (0)155 20 96 22

sture.berg@mcd.se

www.mcd.se