Swed Handling AB blir Measure Connect Display AB:s 11 000:e pejl

december 1, 2022

Med hjälp av Measure Connect Display kan Swed Handling nu säkerställa sina nivåer och få pålitlig volymrapportering med SiteInfo.

Swed Handling är en av Sveriges främsta kemikaliedistributörer, med försäljning av både flytande och fasta kemikalier. Vid val av leverantör berättar Anders Engberg, platschef på Swed Handling, att vissa kriterier var viktiga, däribland pålitlighet i form av driftsäkerhet, ett användarvänligt gränssnitt samt support och tillgänglighet.

“Att […] representanterna från MCD Maria Aminoff och Sture Berg gav oss ett förtroendeingivande och trevligt bemötande stärkte naturligtvis vårt val av leverantör” – Anders Engberg, platschef Swed Handling.

Measure Connect Displays nivåövervakningstjänst SiteInfo har förenklat Swed Handlings bevakning av AdBlue tankar. Engberg berättar att efter ett antal månaders användning av SiteInfo är Swed Handling nöjda med såväl systemets möjligheter som supportens tillgänglighet.

– Vi ser detta som ett långsiktigt löpande samarbete mellan Swed Handling och MCD, säger Anders Engberg.

Sture Berg, säljchef på Measure Connects Display, är nöjd över mötet och samarbetet med Swed Handling. Sture berättar att han är oerhört stolt över att Swed Handling valde att gå vidare med MCD. Installationerna gick snabbt då Swed Handlings professionella medarbetare utförde det på egen hand.

– Det var ett mycket intressant möte när Anders ville träffas för att titta på MCD:s lösningar och system. Swed Handling ville titta på alternativa lösningar för deras då befintliga. Vi kom ganska snabbt fram till att vår SiteEasy-lösning, batteridrivet med sensorer som tål AdBlue, var den smidigaste och mest kostnadseffektiva lösningen, förklarar Sture.

 

Julia Nylander

Kommunikation / Marknadsföring

Measure Connect Display AB

Vid ev. frågor, kontakta:

Measure Connect Display AB

Sture Berg, Sales Director

+46 (0)155 20 96 22

sture.berg@mcd.se

www.mcd.se