MPP Sverige AB ny återförsäljare och partner

januari 8, 2019
MPP Sverige

MPP är ett familjeägt företag i Fjärås som i över tio år har servat den skandinaviska marknaden med innovativa lösningar för bränslehantering.

MPP marknadsför och säljer miljösmarta cisterner och tankar för transport, förvaring och hantering av drivmedel. MPP utvecklar också nya lösningar. Både i nära samarbete med sina kunder och när de förutser behov på marknaden.

”MCD & MPP har samarbetat för slutkundernas bästa sedan många år. Framförallt inom området Transporttankar har vi tillsammans skapat förutsättningarna för att enkelt koppla upp tankarna mot SiteInfo, och i skrivande stund pågår även tester för GPS-positionering. Det kändes självklart för mig att ingå ett partnerskap baserat på vår gemensamma erfarenhet genom åren ”. Sture Berg, Säljchef, Measure Connect Display AB

”Vi ser hela tiden fram emot att fortsätta leverera kundvärde, vidareutveckla och utbyta kunskap och tillfällen ihop med MCD på ett mer sammanfogat sätt.” Albert Vilhelmsson, MPP Sverige AB

Vid eventuella frågor kontakta:

Measure Connect Display AB
Sture Berg
+46 (0)155 20 96 22
sture.berg@mcd.se
www.mcd.se

MPP Sverige AB
Albert Vilhelmsson
+46 (0)300 52 19 30
albert@mpp.se
www.mpp.se

“SiteInfo är en molnbaserad nivåövervakningstjänst som gör din logistik enklare och mer kostnadseffektiv. Via valfri dator, läsplatta eller mobiltelefon, oavsett tidpunkt, kan du läsa av en mängd uppgifter avseende dina cisterner. Utan behov av personal på plats får du omedelbart reda på aktuella volymer. Du slipper tomma cisterner, onödiga leveranser och kostsamma returer.”