MCD inleder ett nytt samarbete med Storbritanniens Ajax Solutions

oktober 25, 2023

Measure Connect Display (MCD) har nu breddat sin marknad till Storbritannien. Genom ett nytt samarbete med Ajax Solutions som återförsäljare tar MCD ännu ett steg mot en starkare framtid. 

Företaget Ajax Solutions är branschledande inom leverans- och konsulttjänster för vätskeutrustning. Ajax Solutions erbjuder specialanpassade lösningar för bland annat nivåmätarsystem, där nu SiteInfo ger möjlighet till ett automatiserat och smart mät- och övervakningssystem.

Med sina expertkonsulter och specialister erbjuder Ajax Solutions ett brett sortiment av tjänster, där SiteInfo bidrar med en optimerad effektivitet med ett smart mätsystem, minskade hälso- och skaderisker, samt en hållbar framtid genom minskad transport och utsläpp.

“Vi är glada över att kunna meddela att Ajax Solutions UK nu officiellt har blivit en distributör för MCD:s omfattande utbud av banbrytande nivåmätarutrustning”, säger Jacque Williams, VD på Ajax Solutions. “Vi är oerhört stolta över detta partnerskap.”

MCD har tidigare arbetat med Jacque “Jac” Williams, och är glada över det nya samarbetet mellan företagen. Både MCD och Ajax Solutions ser fram emot att växa tillsammans, och att skapa en bättre marknad för våra kunder. Sture Berg, försäljningschef på Measure Connect Display, berättar att hans personliga kontakt med Jacque Williams först initierades på en mässa 2014, och beskriver Williams som en förtroendeingivande och driftig person. Baserat på den nästan 10 år långa kontakten, kändes samarbetet som ett naturligt nästa steg.

“Det öppnar upp en helt ny marknad, med större möjligheter. Det är ett logiskt steg”, menar Sture Berg.

Även Williams ser positivt på samarbetets möjlighet till utveckling och en utökad marknad.

“Detta samarbete förstärker inte bara vårt intresse för att leverera lösningar av högsta kvalitet, utan innebär också ett betydande steg framåt för att möta våra kunders olika behov”, fortsätter Williams.

Det nya samarbetet kommer att etablera MCD som verksamhet ytterligare runt om i Europa, och Marie Nylander, VD på Measure Connect Display, beskriver partnerskapet som “Berikande och en stor möjlighet för företaget”.

 

Julia Nylander

Kommunikation / Marknadsföring

Measure Connect Display AB

 

Vid ev. frågor, kontakta:

Measure Connect Display AB

Sture Berg, Försäljningschef

+46 (0)155 20 96 22