Övervakningssystem

Total kontroll och maximal effektivitet. Med intelligent nivåövervakning får du ett effektivt centraliserat verktyg för kontroll, planering och logistik.

Molnbaserat övervakningssystem

Vår premiumtjänst SiteInfo ger dig som användare en rad fördelar. Enkelt uttryck ger tjänsten dig full kontroll, till maximerad effektivitet.
Tjänsten/nivåövervakningssystemet gör det enkelt att veta vad som finns i olika behållare olika tider. Med hjälp av detta kan du via prognos- och analysverktyg skapa en trygg och effektiv logistikplanering. Detta optimerar dina transporter på ett tids-, miljö- och kostnadseffektivt sätt. SiteInfo gör ditt förhållande till dina kunder effektivt och kundnöjdheten ökar, bland annat eftersom kundernas risk för eventuella driftstopp minimeras avsevärt.

Systemet är sedan många år molnbaserat, med stöd av krypterad dataöverföring. Det gör att du har snabb tillgång till den information du behöver, både om aktuella nivåer och om framtida, prognostiserade nivåer. Det gör också att det enkelt går att nå tjänsten från dator, mobil eller läsplatta.

Och. Det är enkelt att koppla redan befintliga nivåövervakningssystem eller lokala system till SiteInfo. Det gör att du enkelt kan gå från viss kontroll till full kontroll.

Avancerade funktioner

Med SiteInfo är det enkelt att skapa prognoser baserade på förbrukningsstatistik. Du kan även lägga in dina planerade leveranser och se dem i övergripande grafer. Det går att se driftstatus och servicehistorik för alla dina anläggningar och du får information när det inträffar någon oväntad nivåförändring. För viss utrustning går det också att få automatisk kartpositionering via GPS.

Detta kan vara till nytta när du har mobila cisterner. Det går även att enkelt exportera historik som tabeller och utskrivbara rapporter. Eller att exportera anläggningarnas status till affärssystem eller andra webblösningar samt till transportplaneringsystem med flera.

Siteinfo stödjer också import av nivådata från andra system, till exempel konkurrenters system, lokala system och så kallat Forecourt-system. Importen av dessa data sker genom flera olika metoder, för att säkerställa en säker och trygg integrering av er befintliga data.

Säkra lösningar

För alla system använder vi en säkert krypterad dataöverföring via VPN-tunnel. Molnet-lösningen sker via certifierad svensk leverantör och alla personuppgifter sköts enligt och är kompatibla med GDPR (General Data Protection Regulation).

 

Fler övervakningssystem

Vi erbjuder dig som söker nivåövervakningssystem även Sitemonitor eller Siteeasy. Det är system som fungerar väl för något färre tankar, för mycket tuffa förhållanden eller för tankar som finns på avlägsna platser utan tillgång på el.
Det går även att använda en del av våra produkter med andra system. Kontakta oss för närmare information.

SiteInfo

Full kontroll på nivåerna

N

Fullständig överblick över nivåerna i dina tankar och cisterner

N

Full kontroll via SiteInfo web och app

N

Historik, statistik, prognos och rapporter