Silos, tankar & cisterner

MCD har arbetat med nivåövervakning för i mer än 40 år. Och med intelligenta, säkra molnbaserade system i snart 20 år.

Full kontroll på dina silos, cisterner och tankar med SiteInfo

Med våra system kan du ha full kontroll på dina silos, oavsett innehåll. Vad gäller träpellets är vi marknadsledande i Sverige, då fler än hälften av alla har vårt system uppkopplat redan idag. Och vi kan ge dig denna kontroll på alla typer av silos, även vad gäller djurfoder, granulat i alla former, spannmål med mera.

Kontinuerligt, tryggt, enkelt

Vår nivåövervakningstjänst Siteinfo har vi utvecklat själva, sedan år 2002 är den molnbaserad. Den är mycket enkel att sköta och kräver inga lokala programvaruinstallationer. SiteInfo uppdateras kontinuerligt och har alltid de senaste funktionerna. Som användare har du tillgång till SiteInfo överallt, via webbläsare i din dator, via mobil eller via läsplatta. Tjänsten är byggd för ett obegränsat antal användare, där varje person ges en anpassad behörighet och tillgång. Det går även att ge externa parter tillgång till tjänsten, till exempel för avläsning (dataspegling). Bland dessa finns till exempel underleverantörer och slutkunder med flera.

Via SiteInfo får användaren en snabb överblick över alla silos, tankar och cisterner. I användargränssnittet är det enkelt att anpassa kolumner och information angående alla behållare, för varje användare. Det finns även unika möjligheter att anpassa sortering och filtrering för alla behov. Till exempel finns funktionen sparade sökningar, vilket underlättar för en effektiv logistikplanering.
I tjänsten ser du också plats och status för alla dina anslutna silos, cisterner och tankar. De visas alla tydligt och lätt via Google Maps.

Enkel anläggningskontroll

Via SiteInfo kan varje användare hela tiden se var anläggningarna finns och annan kontaktinformation. Nuvarande och historisk data presenteras i grafer och tabeller, och de kan exporteras och användas för presentationer med mera. Det är också enkelt att ställa in och konfigurera alarm- och varningsnivåer, så att användare får rätt information i rätt tid. Denna information ges antingen via e-post eller sms (eller på båda sätten).

Övervakningssystem för Silos, tankar och cisterner

Total kontroll och maximal effektivitet. Våra system för nivåövervakning ger dig möjlighet att säkert veta hur, var och när du behöver fylla eller tömma någon av dina silos, tankar, cisterner eller behållare.